Regeringsgatan 107 har ett fantastiskt läge i skärpunkten mellan Vasastan, Norrmalm och Östermalm i centrala Stockholm. När vi tog över fastigheten 2021 såg vi en oslipad diamant – en plats som människor bara passerade på väg någon annanstans. Vi ställde oss frågan: hur kan vi skapa en plats där människor vill vara och som bidrar till ett mer livfullt kvarter?


Efter ett gediget arbete har delar av kontorsytorna och entréplanet på Regeringsgatan utvecklats till en plats där husets medarbetare vill vara. Här finns nu också restaurangen Agdas på hörnet samt en konferensverksamhet, båda delar har vi nu öppnat upp även för externa gäster. Huset används på ett effektivare sätt samtidigt som medarbetare, lunchgäster och konferensdeltagare skapar en plats full av liv och rörelse på en tidigare bortglömd adress.
 

En ledstjärna genom hela arbetet har varit hållbarhet, där vi tillsammans med våra samarbetspartners siktat på att ha en så låg klimatpåverkan som möjligt enligt Scope 3.  

Men hur blev resultatet på Regeringsgatan egentligen? Vi är glada över att renoveringen hade så låga utsläpp och både kontoret och entréplanet har dessutom fått sig ordentliga lyft. Nu är de mycket mer funktionella och inte minst väldigt trivsamma. Kom gärna förbi och kika med egna ögon om du är i stan!