Här finns en blank canvas - var med och skapa ditt nästa drömkontor

Stora fönster, högt i tak och med ett skyltläge som heter duga! Låter det bra? Resten bygger vi klart enligt era önskemål. Lokalen är idag helt stomren - en blank canvas, som bara väntar på att få bli ert nästa drömkontor. 

I huset finns ett stort garage med gott om lediga platser (ingen kö), cykelparkering och fina omklädningsrum för dem som cykelpendlar eller tränar. Torghuset; ja som namnet avslöjar befinner man sig här i centrum, mitt på JW Svenssons Torg i Nacka Strand. Bussarna stannar strax intill, restauranger och service finns på armlängds avstånd och den direkta närheten till vattnet gör sinnet mjukt och själen glad.

259 m2
16 - 25  arbetsplatser
Nära vatten
Bra parkeringsmöjligheter
Restaurangtätt
Cykelparkering i huset
Dusch & omklädningsrum i fastigheten

Betongrent idag

Om fastigheten

En spännande stadsdel med brokig historia, stor framtidspotential och en härlig mix av människor och verksamheter. Det sjönära läget vid Stockholms inlopp skapar en unik upplevelse och innebär att du kan såväl båtpendla till jobbet som lägga till med egen båt i hamnen. Föredrar du landvägen tar bussen till Slussen bara tio minuter, samtidigt som det finns gott om parkeringsplatser för den bilburne. I Nacka strand hittar du moderna kontorslokaler, mässa och showrooms, flera skolor, Stockholm Fashion District, hotell, restauranger, gym, båthamn och mycket mer. Kanske är det närheten till både stad, land och vatten som gjort att några av Sveriges mest lönsamma företag har samlats just här?

Intresseanmälan

Therese Agerbjer therese.agerbjer@alecta.se 073-025 73 32
Vill du veta mer?