Kulturhistorisk byggnad mitt på torget

Med fönster i alla väderstreck fastnar man genast för den fantastiska utsikten från fjärde våningen. Byggnaden är anrik men interiören modern och de 268kvm går att disponera väldigt flexibelt. Vi tittar naturligtvis på en förändrad planlösning för den som så önskar. 

För mer information om området, se Nacka strands egen hemsida.

268 m2
14 arbetsplatser

Fönster i alla väderstreck

Dagens interiör bjuder på rum för lugn och fokuserat arbete. Skjutväggen kan öppnas för att skapa rymd och släppa fram det naturliga dagsljuset, eller stängas för att avgränsa ett mötesrum. När det är dags för paus kan man slå sig ner i de fina, gemensamma ytorna, eller varför inte ta med sig lunchen ut balkongen. Möjligheterna är många med en lokal som denna.

Kontakta oss för mer information!

Om fastigheten

En spännande stadsdel med brokig historia, stor framtidspotential och en härlig mix av människor och verksamheter. Det sjönära läget vid Stockholms inlopp skapar en unik upplevelse och innebär att du kan såväl båtpendla till jobbet som lägga till med egen båt i hamnen. Föredrar du landvägen tar bussen till Slussen bara tio minuter, samtidigt som det finns gott om parkeringsplatser för den bilburne. I Nacka strand hittar du moderna kontorslokaler, mässa och showrooms, flera skolor, Stockholm Fashion District, hotell, restauranger, gym, båthamn och mycket mer. Kanske är det närheten till både stad, land och vatten som gjort att några av Sveriges mest lönsamma företag har samlats just här?

Nacka och Värmdö

Intresseanmälan

Cecilia Carlstedt cecilia.carlstedt@alecta.se 073-920 10 43
Vill du veta mer?