Lediga lokaler
Bibliotekstorget 8, Solna Centrum

Blandad planlösning i Solna C

Visa alla bilder

Fin lokal i Solna C

Välkommen till en lite mindre men väldigt välplanerad lokal mitt i populära Solna Centrum. Här finns all service ni kan tänka er direkt i huset – restauranger, gym, shopping och mycket, mycket mer. Är ni osäkra på hur länge ni kan binda upp er finns det möjlighet till korttidskontrakt från 12 månader på just den här lokalen.

226 m2
15 arbetsplatser
I köpcentrum

Blandad planlösning med öppet landskap

Lokalen har både separata kontorsrum, öppet landskap och konferensrum. I nuläget är lokalen anpassad för ca 15 fasta arbetsplatser. Beroende på vad ni har för behov finns alla möjligheter att anpassa kontoret efter vad just ni behöver.

Välkommen att kontakta oss för fler frågor eller en visning!

Om fastigheten

Solna växer så det knakar, snabbast i hela Sverige faktiskt! Så vad är Solna Centrum i allt detta då, jo det är områdets hjärta, och får vi tro centrumets lojala kunder, så är de där hjärtslagen ömsesidiga. I Solna centrum är det nära som gäller – nära, lokalt och praktiskt. Så, letar ni kontor här i krokarna så har ni hittat helt rätt. Solna Centrum, med hjärtat på rätt plats.

Solna

Solna Centrum erbjuder det mesta som kontorsgäster kan tänkas behöva när det handlar om att förenkla livet och dagarna på kontoret. Solna Centrum är med fördel ett centrum som erbjuder en lite lugnare och mer avslappnad miljö. Solna Centrum är ett lite mindre centrum, med det tar vi igen med ett väldigt stort hjärta!

Intresseanmälan

Oscar Mörner oscar.morner@alecta.se 0709-29 66 10
Vill du veta mer?