Lediga lokaler
Skravelberget Större 19

Ingmar Bergmans gata 4

Lediga lokaler
Skravelberget Större 19

Ingmar Bergmans gata 4

Ett smultronställe

Nils Jerring: Året är 2008 och mannen på bilden, har precis fått en egen gata. Vi skymtade honom ofta där, väntandes på en taxi, vid en av Dramatens bakgator. Han är regissör, ofta kallad demon-regissören. Men det bryr han sig inte om, för han är Ingmar Bergman, en levande legend. Och nu, med en egen gata i centrala Stockholm, Ingmar Bergmans gata. Det är kultur, och det är välförtjänt.

Nutid: det är någonting med området vid Dramaten, där de levande och pulserande kvarteren kring Stureplan, möter Östermalms lugn och ibland nästan drömska stillhet. Här på Ingmar Bergmans gata 4, sitter ni mitt emellan de två världarna och kan fritt välja just ert eget smultronställe.

234 m2
Kontor
Supercentralt
Tillgång till privat innergård

Lägg din hatt här och kalla det hemma

Vi lämnar Jerring och Bergman och tittar närmare på själva lokalen. Läget är som bekant, perfekt, och som bilderna avslöjar är det bara fantasin som sätter gränserna. Den är öppen, modern, med genomgående trägolv, bra ljusinsläpp från innergården och det finns plats för sexton personer. Med lite snabb ommöblering blir er fredags-aw en bandymatch, ja visst det kanske är att ta i, men poängen är att det mesta går att göra här. Vad mer kan en begära av ett kontor? Inget säger vi och hälsar varmt välkommen in på en kaffe och rundvandring.

Om fastigheten

En tidstypisk och moderniserad 1960-talsbyggnad i ett av Stockholms bästa lägen, med Stureplan runt ena hörnet och Östermalmstorg runt det andra. Fastigheten erbjuder flexibla och effektiva kontor, där du har lika nära till restauranger, caféer och butiker som till tunnelbana och bussar. Här jobbar du verkligen mitt i händelsernas centrum.

Stockholm City

Fastigheten erbjuder flexibla och effektiva kontorslokaler med hög standard. I närområdet kring Stureplan och Östermalmstorg finns gott om restauranger, caféer, barer, butiker och annan service. Du kommer knappast sakna något i serviceutbudet här.

Exklusiv innegård för hyresgäster
Centralt och kommunikativt läge
Lugn gata

Intresseanmälan

Anna-Maria Kääriä anna-maria.kaaria@alecta.se 070 347 30 19
Vill du veta mer?