Lediga lokaler
Klarabergs­viadukten 70, World Trade Center

Nära till allt och mitt i händelsernas centrum

Visa alla bilder

Ta hissen ner till tåget, bussen eller tunnelbanan

Här sitter ni mitt i mitten, precis där allt händer – bokstavligt talat. I World Trade Center går hissen ända ner till tåg, buss, t-bana och Arlanda Express. Praktiskt och smidigt, precis som det ska vara. World Trade Center är en knutpunkt för innerstadens business distrikt – nya hotell, restauranger och butiker växer ständigt i den här expansiva omgivningen. Här finns Stockholms berömda utbud av kultur, nöjen och restauranger inom promenadavstånd – i alla riktningar. Om det är läge att vara mitt i händelsernas centrum, så är detta någonting för er. Om ”nära till allt” har ett namn, så är det World Trade Center.

125 m2
13 arbetsplatser
Kontor
Supercentralt
Magisk utsikt
Terrass

Högst upp i huset med kanalen i sikte!


Mitt i World Trade Center och högst upp i huset hittar ni den här moderna lokalen med en fantastisk utsikt över Klarabergskanalen. Fördelarna med World Trade Center är många, men för att nämna några, har ni bemannande receptioner, parkering, gym, event- och festlokaler, restauranger, caféer, hotell och nära till alla kommunikationer.

Lokalen har en öppen planlösning med mycket fina ytskikt, genomgående textilmatta och ett mindre pentry i kärnan av lokalen, i anslutning till entrén. Här finns ett mötesrum som möter dagens digitala arbetssätt. Självklart är planlösningen flexibel och kan anpassas efter era behov. Välkomna till Stockholms närmaste och bästa kontor!

Om fastigheten

För dig som vill hyra kontor i Stockholms bästa kommunikationsläge och i en fastighet som är ett välkänt varumärke i sig. World Trade Center erbjuder välplanerade lokaler med all tänkbar service, granne med Stockholms Centralstation. Kontoren är moderna, flexibla och effektiva för att passa er verksamhet – både idag och imorgon.

Stockholm City

Få fastigheter i Stockholm kan erbjuda så mycket service som World Trade Center. Det mesta hittar du på plats i huset, och det som saknas där hittar du oftast runt hörnet.

Enkelt att nå

Tåg, tunnelbana och buss utanför dörren

Centralt

Stockholms mest centrala kontor

Allt samlat

Hotell, restaurang och konferens i huset

Takterrasser

Otroliga vyer över city

Intresseanmälan

Oscar Mörner oscar.morner@alecta.se 070-691 60 57
Vill du veta mer?