Lediga lokaler
Klarabergs­viadukten 70, World Trade Center

Nära till allt och mitt i händelsernas centrum

Visa alla bilder

Precis vid Centralen

Här sitter ni mitt i mitten, precis där allt händer. Härifrån går tåg, buss, tunnelbana, spårvagn och Arlanda Express. Cykelbanorna ligger tätt mot byggnaden. World Trade Center är en knutpunkt för innerstadens affärsdistrikt – nya hotell, restauranger och butiker växer ständigt i den här expansiva omgivningen. Här finns Stockholms berömda utbud av kultur, nöjen och restauranger inom promenadavstånd – i alla riktningar.

125 m2
13 arbetsplatser
Kontor
Supercentralt
Magisk utsikt
Terrass

Högst upp i huset med kanalen i sikte

Mitt i World Trade Center och högst upp i huset hittar ni den här moderna lokalen med en fantastisk utsikt över Karlbergskanalen. Fördelarna med World Trade Center är många, men för att nämna några, har ni bemannade receptioner, parkering, gym, event- och festlokaler, restauranger, caféer, hotell och nära till alla kommunikationer.

Lokalen har en öppen planlösning med fina ytskikt, genomgående textilmatta och ett mindre pentry i kärnan av lokalen i anslutning till entrén. Här finns ett mötesrum som möter dagens digitala arbetssätt. Självklart är planlösningen flexibel och kan anpassas efter era behov. 

Välkommen att kontakta oss för mer info eller visning!

Om fastigheten

För dig som vill hyra kontor i Stockholms bästa kommunikationsläge och i en fastighet som är ett välkänt varumärke i sig. World Trade Center erbjuder välplanerade lokaler med all tänkbar service, granne med Stockholms Centralstation. Kontoren är moderna, flexibla och effektiva för att passa er verksamhet – både idag och imorgon.

Stockholm City

Få fastigheter i Stockholm kan erbjuda så mycket service som World Trade Center. Det mesta hittar du på plats i huset, och det som saknas där hittar du oftast runt hörnet.

Enkelt att nå

Tåg, tunnelbana och buss utanför dörren

Centralt

Stockholms mest centrala kontor

Allt samlat

Hotell, restaurang och konferens i huset

Takterrasser

Otroliga vyer över city

Intresseanmälan

Oscar Mörner oscar.morner@alecta.se 070-691 60 57
Vill du veta mer?