Trendig lokal i toppmoderna WTC

På tredje våningen i supercentrala World Trade Center ligger den här flexibla hörnlokalen. I fastigheten finns i princip allt ni kan tänkas behöva, och det ni inte hittar här finns en kort promenad bort.

Fastigheten lämpar sig extra bra för de som reser mycket. En hissresa från kontoret och ni är nere på perrongen till Arlanda Express, utanför dörren Stockholms största knytpunkt för bussar, och självklart tunnelbanan som i princip ligger under fastigheten.

470 m2
45 arbetsplatser
Nära kollektivtrafik
Supercentralt

Flexibilitet över allt

I den här öppna lokalen är möjligheterna många. Oavsett om ni behöver stora öppna ytor eller mer uppdelat i fler mötesrum kan den här lokalen anpassas till det allra mesta.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Om fastigheten

För dig som vill hyra kontor i Stockholms bästa kommunikationsläge och i en fastighet som är ett välkänt varumärke i sig. World Trade Center erbjuder välplanerade lokaler med all tänkbar service, granne med Stockholms Centralstation. Kontoren är moderna, flexibla och effektiva för att passa er verksamhet – både idag och imorgon.

Stockholm City

Få fastigheter i Stockholm kan erbjuda så mycket service som World Trade Center. Det mesta hittar du på plats i huset, och det som saknas där hittar du oftast runt hörnet.

Enkelt att nå

Tåg, tunnelbana och buss utanför dörren

Centralt

Stockholms mest centrala kontor

Allt samlat

Hotell, restaurang och konferens i huset

Takterrasser

Otroliga vyer över city

Intresseanmälan

Oscar Mörner oscar.morner@alecta.se 0709-29 66 10
Vill du veta mer?