Lediga lokaler
Klarabergs­viadukten 70, World Trade Center

Hela Stockholm inom promenadavstånd

Visa alla bilder

Med hela världen runt hörnet

Ibland blir objektbeskrivningar lätt lite pretentiösa, ni vet det där med en liten detalj som lyfts fram in absurdum. Men med WTC, så centralt i den kungliga Hufvudstaden som det bara går att komma, behöver vi varken överdriva eller hitta på. Sitter ni här, så har ni hela Stockholm inom promenadavstånd. Restauranger, barer, teatrar, shopping och såklart; Padelbanor och inomhus golf!

Pulsen och myllret. Ljudet och upplevelsen. Söker ni allt det där som tillhör en levande stad, leta inte längre, för här har ni den lokalen, mitt i allt och med världen runt hörnet!  

261 m2
33 arbetsplatser
Kontor
Supercentralt
Terrass

Mitt i mitten liksom!

Mitt i World Trade Center hittar ni den här öppna och yteffektiva lokalen, planlösningen anpassas såklart efter era behov. Den ligger mitt i huset, mitt i mitten så att säga. Här har ni både nära till en liten lugnande grön innegård och terrassen på taket, där ni kan njuta av vårsolen, sommarhettan, höstens solnedgångar eller snöbollskrig i ylande vargavinter? Kläder efter väder säger vi.

Välkommen in till mitt i mitten!

Om fastigheten

För dig som vill hyra kontor i Stockholms bästa kommunikationsläge och i en fastighet som är ett välkänt varumärke i sig. World Trade Center erbjuder välplanerade lokaler med all tänkbar service, granne med Stockholms Centralstation. Kontoren är moderna, flexibla och effektiva för att passa er verksamhet – både idag och imorgon.

Stockholm City

Få fastigheter i Stockholm kan erbjuda så mycket service som World Trade Center. Det mesta hittar du på plats i huset, och det som saknas där hittar du oftast runt hörnet.

Enkelt att nå

Tåg, tunnelbana och buss utanför dörren

Centralt

Stockholms mest centrala kontor

Allt samlat

Hotell, restaurang och konferens i huset

Takterrasser

Otroliga vyer över city

Intresseanmälan

Oscar Mörner oscar.morner@alecta.se 070-691 60 57
Vill du veta mer?