Lediga lokaler
Klarabergs­viadukten 70, World Trade Center

1400 kvm mitt i mitten

Visa alla bilder

Stor lokal mittemot Centralen

Sju våningar upp, inte ens en minut från T-centralen, finner ni denna stora, ljusa och smakfulla lokal. Mer praktiskt än att ha sitt kontor i World Trade Center kan det inte bli. I fastigheten finns det bemannade receptioner, gym, restauranger,  konferenslokaler och till och med ett hotell. Det ni inte kan få tag på i fastigheten hittar ni på kort promenadavstånd. På mindre än fem minuter tar ni er till Sergels torg och åt andra hållet Kungsholmen på ännu kortare promenad.

1 391 m2
106 arbetsplatser
Kontor
Högt upp i huset
Supercentralt

Lokalen formas utifrån era önskemål

Med sina nästan 1 400 kvm är möjligheterna för lokalen nästan oändliga. Öppna kontorslandskap, mängder av små mötesrum, egna kontor eller en kombination av alltsammans. Oavsett vilka behov ni har kan vi hjälpa er att realisera hur ni vill att ert drömkontor ska se ut. 

Välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!

Om fastigheten

För dig som vill hyra kontor i Stockholms bästa kommunikationsläge och i en fastighet som är ett välkänt varumärke i sig. World Trade Center erbjuder välplanerade lokaler med all tänkbar service, granne med Stockholms Centralstation. Kontoren är moderna, flexibla och effektiva för att passa er verksamhet – både idag och imorgon.

Stockholm City

Få fastigheter i Stockholm kan erbjuda så mycket service som World Trade Center. Det mesta hittar du på plats i huset, och det som saknas där hittar du oftast runt hörnet.

Enkelt att nå

Tåg, tunnelbana och buss utanför dörren

Centralt

Stockholms mest centrala kontor

Allt samlat

Hotell, restaurang och konferens i huset

Takterrasser

Otroliga vyer över city

Intresseanmälan

Oscar Mörner oscar.morner@alecta.se 070-691 60 57
Vill du veta mer?