Lediga lokaler
Klarabergs­viadukten 70, World Trade Center

1400 kvm mitt i mitten

Visa alla bilder

Är inte centralen centralt nog?

Om ”nära allt” har ett namn, så är det nog World Trade Center och om alla vägar ledde till Rom, så leder dom nog i dagens Stockholm faktiskt till, eller i alla fall via WTC. Ni sitter bokstavligt talat på centralen, 10 av 10 i praktiskhet. Vi pratar hiss ner till alla tänkbara transporter, vi pratar en pulserande huvudstads alla attraktioner, restauranger, barer, affärer, kulturscener och hotell. Om det är läge att vara mitt i händelsernas centrum, så är detta någonting för er. Om ”nära allt” har ett namn, så är det World Trade Center.

När vi nu berättar om närheten till allt, just det fantastiskt praktiska, så bör vi i samma mening nämna att själva kontoret, är precis lika praktiskt. Här har du allt som ett företag behöver. Konferensrum, möteslokaler, bemannade receptioner (så kunderna inte går vilse), hotell finns i huset, det finns också gym och kundparkering, vi säger ju det, allt finns!

1 391 m2
106 arbetsplatser
Kontor
Högt upp i huset
Supercentralt

Sju padelbanor stor

En padelbana är 200kvm, den här lokalen är alltså stor som sju padelbanor, eller 1400kvm om vi ska räkna ordentligt, och det ska vi ju såklart. Apropå padel, är det väl ungefär den enda bekvämligheten som inte finns i huset, men med en snabb promenad över exempelvis Kungsbron, har ni en bana mindre än tre minuter bort. Själva lokalen då? Jo men vad sägs om söderläge, dubbla entréer, konferensrum för stora och små möten och planlösningen är såklart öppen för diskussion om förändring, allt efter era behov.

Om fastigheten

För dig som vill hyra kontor i Stockholms bästa kommunikationsläge och i en fastighet som är ett välkänt varumärke i sig. World Trade Center erbjuder välplanerade lokaler med all tänkbar service, granne med Stockholms Centralstation. Kontoren är moderna, flexibla och effektiva för att passa er verksamhet – både idag och imorgon.

Stockholm City

Få fastigheter i Stockholm kan erbjuda så mycket service som World Trade Center. Det mesta hittar du på plats i huset, och det som saknas där hittar du oftast runt hörnet.

Enkelt att nå

Tåg, tunnelbana och buss utanför dörren

Centralt

Stockholms mest centrala kontor

Allt samlat

Hotell, restaurang och konferens i huset

Takterrasser

Otroliga vyer över city

Intresseanmälan

Oscar Mörner oscar.morner@alecta.se 070-691 60 57
Vill du veta mer?