Lokal med stora möjligheter

Det är få förunatt att sitta längst upp i WTC, mitt i centralaste Stockholm, med utsikt över innerstan. Åtta våningar upp i en fastighet med all tänkbar service, med all typ av kommunikation en hissfärd från kontoret är helt oslagbart. 

World Trade Center är en knutpunkt för innerstadens affärsdistrikt – nya hotell, restauranger och butiker växer ständigt i den här expansiva omgivningen. Här finns Stockholms berömda utbud av kultur, nöjen och restauranger inom promenadavstånd – i alla riktningar.

435 m2
45 arbetsplatser
Supercentralt
Nära kollektivtrafik
Kontor

Kontorslokal i mestadels rumslösning med mötes- och konferensrum. Välkomnande entré med plats för receptionsyta. Det finns även en yta för kontorslandskap. Dusch finns i lokalen.

Om fastigheten

För dig som vill hyra kontor i Stockholms bästa kommunikationsläge och i en fastighet som är ett välkänt varumärke i sig. World Trade Center erbjuder välplanerade lokaler med all tänkbar service, granne med Stockholms Centralstation. Kontoren är moderna, flexibla och effektiva för att passa er verksamhet – både idag och imorgon.

Stockholm City

Få fastigheter i Stockholm kan erbjuda så mycket service som World Trade Center. Det mesta hittar du på plats i huset, och det som saknas där hittar du oftast runt hörnet.

Enkelt att nå

Tåg, tunnelbana och buss utanför dörren

Centralt

Stockholms mest centrala kontor

Allt samlat

Hotell, restaurang och konferens i huset

Takterrasser

Otroliga vyer över city

Intresseanmälan

Oscar Mörner oscar.morner@alecta.se 0709-29 66 10
Vill du veta mer?