Lediga lokaler
Norrlandsgatan 18, Vildmannen 3

Kontoret i den "Gyllene triangeln"

Visa alla bilder

Attraktivt läge i Stockholms centralaste delar

Centralt belägen och välkänd funkisbyggnad i den så kallade "Gyllene triangeln" som går mellan Jarlaplan, Stureplan och Hötorget. Området är ett av Stockholms mest eftertraktade och utvecklade kontorslägen. Här sitter du granne med Stockholms populäraste shoppingutbud – MOOD-gallerian, NK och Sturegallerian. Här finns allt! Vill man koppla av på lunchen erbjuder Skeppsholmen, Nybroviken och Djurgården vackra promenadstråk. Andra grönskande områden såsom Kungsträdgården och Humlegården ligger bara en kort promenad bort. Närmaste tunnelbanestation, Östermalmstorg, hittar du på Birger Jarlsgatan – cirka 150 meter från fastighetens entré.

361 m2
50 arbetsplatser
Terrass utanför lokalen
Cykelrum
Dusch
Stor hiss

Ljus och tilltalande lokal

Här erbjuder vi en flexibel, anpassningsbar och öppen kontorsyta som skräddarsys efter behov. Lokalen ligger på femte våningen och har plats för cirka 30 fasta arbetsplatser. Ytan är representativ med generösa ljusinsläpp och har en stor lounge-yta med plats för många. Vi får heller inte glömma den privata soliga terrassen som nästan vetter runt hela lokalen i tre olika väderstreck – perfekt för vårens frukostar eller sommarens fester. 

Välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!

Om fastigheten

Välkänd funkisbyggnad mitt i city, som erbjuder moderna lokaler av hög standard i bästa läge, med MOOD-gallerian som granne och Stureplan bokstavligen runt hörnet. Det är högst tveksamt om du överhuvudtaget kan hitta ett mer centralt läge i Stockholm.

Stockholm

Läget mellan Stureplan och MOOD-gallerian innebär att du har nära till allt du behöver – och väldigt mycket mer. Butiker, restauranger, caféer, service... här finns allt!

Bra service i närområdet
Gym 100 m
Centralt läge

Intresseanmälan

Oscar Mörner oscar.morner@alecta.se 0709-29 66 10
Vill du veta mer?