Lediga lokaler
Sundbybergs Torg 1H, Signalfabriken

Två översta våningsplanen i Signalfabriken, 563 m²

Visa alla bilder

Två översta våningsplanen - var med och skapa ett riktigt stort penthouse.

Högst upp, med mildvid utsikt över vackra Stockholm, finns nu två våningsplan lediga som tillsammans utgör 563 m². Lokalerna ligger på våning 11 och 12 av 13tr och ligger i direkt anslutning till fastighetens gemensamma takterrass.

Takterrassen som är den givna samlingspunkten sommartid, är oslagbar för både jobbstunder, möten, luncher, AW, yogastunder, ni väljer själva hur ni vill nyttja den. Men en sak är säker, när man väl är här, vill man inte gå härifrån.

Lokalerna behöver behöver renoveras och vi har tagit fram ett modernt, sobert och attraktivt förslag, bilder kommer efter sommaren. Idag förbinds ytorna med hiss och det gemensamma trapphuset i fastigheten. Eventuell interntrappa måste utredas och lokalerna kommer ta ca 5 månader att färdigställa från signerat avtal.

Sundbyberg är Stockholms restaurangtätaste kommuner så valen på trevliga och goda matställen är många. All annan service finns i direkt närhet till fastigheten. För större möten eller extra mötesrum finns co-working aktören Helio i fastighetens markplan där ni kan hyra in er när behoven uppstår. 

Kika in och kontakta oss så guidar vi er till ert nästa drömkontor!

563 m2
30 - 60  arbetsplatser
Fantastisk utsikt
Två våningsplan
All service nära
Nära kollektivtrafik
Bra parkeringsmöjligheter
Restaurangtätt

Två våningsplan på 11 och 12 tr. Total yta om 563 kvm där plan 11 är 288 kvm och plan 12 är 275 kvm. Stora fönster med milsvid utsikt och bra blandning på öppna ytor och mötesrum i olika storlekar. 

Om fastigheten

En profilfastighet med rötter i det sena 1800-talet, som har moderniserats och blivit en populär mötesplats i centrala Sundbyberg. Signalfabriken erbjuder effektiva lokaler för bland annat kontor, restauranger, butiker, gym, hotell och bibliotek. Kommunikationsläget är svårslaget med både tunnelbana, pendeltåg, Tvärbanan, bussar, och fjärrtåg, som finns vid närliggande Sundbybergs station samt eget garage i fastigheten.

Intresseanmälan

Therese Agerbjer therese.agerbjer@alecta.se 073-025 73 32
Vill du veta mer?