Trevlig lokal till bra peng!

Här finns lokalen för det lilla företaget med 12-15 medarbetare som vill sitta i en öppen lösning. Lokalen ligger mitt i Solna Centrum, näst högst upp på 7e våningen. Bra ljusinsläpp och tre st rum som kan nyttjas som enskilda kontorsrum eller mötesrum. Dusch finns i lokalen. Lokalen förhyrs utan besittningskydd då vi planerar för en större ombyggnation längre fram i tiden. 

184 m2
15 arbetsplatser
I köpcentrum
Nära kollektivtrafik
Kontor
40 000kr/mån

Om fastigheten

Solna växer så det knakar, snabbast i hela Sverige faktiskt! Så vad är Solna Centrum i allt detta då, jo det är områdets hjärta, och får vi tro centrumets lojala kunder, så är de där hjärtslagen ömsesidiga. I Solna centrum är det nära som gäller – nära, lokalt och praktiskt. Så, letar ni kontor här i krokarna så har ni hittat helt rätt. Solna Centrum, med hjärtat på rätt plats.

Solna

Solna Centrum erbjuder det mesta som kontorsgäster kan tänkas behöva när det handlar om att förenkla livet och dagarna på kontoret. Solna Centrum är med fördel ett centrum som erbjuder en lite lugnare och mer avslappnad miljö. Solna Centrum är ett lite mindre centrum, med det tar vi igen med ett väldigt stort hjärta!

Intresseanmälan

Therese Agerbjer therese.agerbjer@alecta.se 073-025 73 32
Vill du veta mer?