Lediga lokaler
Solna torg 19, Solna Centrum

Fin lokal i Solna C

Visa alla bilder

Ledig lokal i Solna centrum

Fin och fräsch lokal, två trappor upp i populära Solna Centrum. Perfekt för ett lite mindre gäng. Här har ni all service ni kan tänka er i samma hus, och tunnelbanan är bara ett par minuter bort. Mängder av restauranger finns i samma byggnad, och om andan faller på finns det grönområden i närheten att ta lunchpromenad i.

322 m2
20 arbetsplatser

Rymligt kontor i bästa läge

Lokalen är i blandad planlösning med sparata kontorsrum och ett öppet landskap. Den har fönster åt tre olika håll vilket får den att kännas väldigt ljus och luftig. Kontakta oss för att höra hur ni kan anpassa utrymmet för era behov!

Om fastigheten

Solna växer så det knakar, snabbast i hela Sverige faktiskt! Så vad är Solna Centrum i allt detta då, jo det är områdets hjärta, och får vi tro centrumets lojala kunder, så är de där hjärtslagen ömsesidiga. I Solna centrum är det nära som gäller – nära, lokalt och praktiskt. Så, letar ni kontor här i krokarna så har ni hittat helt rätt. Solna Centrum, med hjärtat på rätt plats.

Solna

Solna Centrum erbjuder det mesta som kontorsgäster kan tänkas behöva när det handlar om att förenkla livet och dagarna på kontoret. Solna Centrum är med fördel ett centrum som erbjuder en lite lugnare och mer avslappnad miljö. Solna Centrum är ett lite mindre centrum, med det tar vi igen med ett väldigt stort hjärta!

Intresseanmälan

Oscar Mörner oscar.morner@alecta.se 070-691 60 57
Vill du veta mer?