Hyr lokal mitt i Solna C!

Här kan det medelstora företaget om 30 pers hyra en bra lokal till vettigt pris. God fördelning mellan kontorsrum och öppen lösning. Lokalen har två entréer så för den som önskar kan en intern och en extern del enkelt skapas. Lokalen förhyrs utan besittningskydd då vi planerar för en större ombyggnation längre fram i tiden.

322 m2
19 arbetsplatser
I köpcentrum
Nära kollektivtrafik
Kontor
60 000kr/mån

Rymligt kontor i bästa läge

God fördelning mellan kontorsrum och öppen lösning. Lokalen har två entréer så för den som önskar kan en intern och en extern del enkelt skapas. Lokalen förhyrs utan besittningskydd då vi planerar för en större ombyggnation längre fram i tiden.

Om fastigheten

Solna växer så det knakar, snabbast i hela Sverige faktiskt! Så vad är Solna Centrum i allt detta då, jo det är områdets hjärta, och får vi tro centrumets lojala kunder, så är de där hjärtslagen ömsesidiga. I Solna centrum är det nära som gäller – nära, lokalt och praktiskt. Så, letar ni kontor här i krokarna så har ni hittat helt rätt. Solna Centrum, med hjärtat på rätt plats.

Solna

Solna Centrum erbjuder det mesta som kontorsgäster kan tänkas behöva när det handlar om att förenkla livet och dagarna på kontoret. Solna Centrum är med fördel ett centrum som erbjuder en lite lugnare och mer avslappnad miljö. Solna Centrum är ett lite mindre centrum, med det tar vi igen med ett väldigt stort hjärta!

Intresseanmälan

Therese Agerbjer therese.agerbjer@alecta.se 073-025 73 32
Vill du veta mer?