Lediga lokaler
Sundbybergs torg 1, Kasernen 8

Modernt kontor i Sundbyberg C

Visa alla bilder

Från mekanisk verkstad till mötesplats

Signalfabriken är knutpunkten i ett växande Sundbyberg med 60 000 invånare och beräknas växa till 80 000 fram till 2032. Med sitt strategiska läge längs Landsvägen, där 250 000 människor rör sig varje månad, är signalfabriken en mötesplats för bostäder, kontor, hälsa och service.

289 m2
18 arbetsplatser

Varierad lokal högt upp i fastigheten

Lokalen är idag utformad med ett arbetslandskap för 16 personer, två mindre samtal-/telefonrum, fyra mötesrum som även går att använda som arbetsrum, lounge och pentry, två toaletter samt förråd inom lokalen.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

Om fastigheten

Modern vårdfastighet i vackra Frösundavik strax norr om Stockholms innerstad. Här drivs Aleris Rehab Station, som utvecklar och bedriver medicinsk rehabilitering för personer med ryggmärgsskador, ortopediska skador, stroke, multipel skleros samt allmän neurologi.

Solna

Aleris Rehab Station Stockholm AB är ett internationellt rehabiliteringscenter och tar emot patienter från hela världen. Verksamheten har lokaler för gym, workout och salsa för sina patienter i fastigheten. Läget vid Hagaparken och Brunnsviken erbjuder också fantastiska promenad- och träningsmöjligheter utomhus. Här har du även nära till Arlanda med Flygbussarna.

Hagaparken inpå knuten
Naturskön och fin omgivning
Nära till Flygbussarna

Intresseanmälan

Oscar Mörner oscar.morner@alecta.se 0709-29 66 10
Vill du veta mer?