Lediga lokaler
Signalfabriken, Sundbybergs Torg 1H, Signalfabriken

Nu finns Signalfabrikens penthouse om 275 kvm ledigt!

Visa alla bilder

Nu finns äntligen Signalfabrikens penthouse ledigt!

Högst upp, med mildvid utsikt över vackra Stockholm, finns nu 275 m² penthouse som bara väntar på att få husera nästa glada gäng. Lokalen ligger i direkt anslutning till fastighetens gemensamma takterrass, som är oslagbar för både jobb, luncher, AW, yogastunder, ni väljer själva hur ni vill nyttja den. Men en sak är säker, när man väl är här, vill man inte gå härifrån.

Lokalen behöver renoveras och vi har tagit fram ett modernt, sobert och attraktivt förslag, bilder kommer efter sommaren. Sundbyberg är Stockholms restaurangtätaste kommuner så valen på trevliga och goda matställen är många. All annan service finns i direkt närhet till fastigheten. 

För större möten eller extra mötesrum finns co-working aktören Helio i fastighetens markplan där ni kan hyra in er när behoven uppstår. 

Kika in och kontakta oss så guidar vi er till ert nästa drömkontor!

275 m2
28 - 38  arbetsplatser
Fantastisk utsikt
Supercentralt
Restaurangtätt
Bra parkeringsmöjligheter
Nära kollektivtrafik
All service nära

Högst upp i Signalfabriken

 

 

 

Om fastigheten

En profilfastighet med rötter i det sena 1800-talet, som har moderniserats och blivit en populär mötesplats i centrala Sundbyberg. Signalfabriken erbjuder effektiva lokaler för bland annat kontor, restauranger, butiker, gym, hotell och bibliotek. Kommunikationsläget är svårslaget med både tunnelbana, pendeltåg, Tvärbanan, bussar, och fjärrtåg, som finns vid närliggande Sundbybergs station samt eget garage i fastigheten.

Intresseanmälan

Therese Agerbjer therese.agerbjer@alecta.se 073-025 73 32
Vill du veta mer?