Lediga lokaler
Ullevigatan 17–19, Ullevi Park

Trivsam kontorslokal på 1 255 kvm

Visa alla bilder

Vid Göteborgs populära Evenemangsstråk – med båda arenorna som grannar – ligger fastigheten som vi kallar för Ullevi Park. Med det centrala läget finns stora delar av Göteborgs stadskärna inom promenadavstånd.

Vid Göteborgs populära Evenemangsstråk – med båda arenorna som grannar – ligger fastigheten som vi kallar för Ullevi Park. Med det centrala läget finns stora delar av Göteborgs stadskärna inom promenadavstånd.

Mitt i händelsernas centrum

Inom fastighetens direkta närmiljö finns ett stort utbud av populära restauranger, hotell och barer. I Ullevi Park finns det något för alla och det är lätt att trivas tillsammans. Med ett centralt läge och några minuters promenad till Göteborgs Centralstation, har ni tillgång till alla tänkbara kommunikationer inom räckhåll. Spårvagnar och bussar stannar alldeles utanför dörren, och ett stenkast bort ligger knutpunkten Korsvägen.

1 255 m2
Kontor
Mitt i Ullevi
En hållplats till centralstationen
Takterrass

Generös och sammanhängande 

På plan 6 i Ullevi Park finns den här trivsamma kontorslokalen på 1255 kvadratmeter – med öppen planlösning, vidsträckta vyer och generösa ljusinsläpp i olika väderstreck. Här erbjuds en variation av olika konferens- och mötesrum för att harmonisera med dagens moderna arbetssätt – för alla tillfällen. På lokalens privata terrass möts man av enastående vyer över staden – en minst sagt inbjudande ingrediens.

Välkomna till Ullevi Park!

Om fastigheten

Ullevi Park består av 16 våningar spännande arkitektur och sträcker sig mot skyn vid Nya Ullevi, alldeles intill Göteborgs populära Evenemangsstråk. Fastigheten erbjuder flexibla kontorslösningar, terrasser och är belägen alldeles i skarven mellan CBD (Central Business District) och Norra Gårda. Här är det lätt att känna sig om hemma – det gör vi som arbetar på Alecta Fastigheters huvudkontor!

Göteborg

Här erbjuds flexibla kontorslösningar utifrån era behov, tilltalande arkitektur, takterrasser och det angenäma läget innebär närhet till allt. Oslagbart skyltläge – här syns och trivs vi.

Enkelt att nå

Spårvagn och buss utanför dörren

Centralt

Göteborgs stadskärna en kort promenad bort

Representativ fastighet

Genomgående hög standard

Takterrasser

Trivsamma vyer över city

Intresseanmälan

Maria Hamrén maria.hamren@alecta.se 031-44 06 77
Vill du veta mer?