Längs Göteborgs Evenemangsstråk och med Ullevi-arenorna som grannar, ligger fastigheten som vi kallar för Ullevi Park. Här är det nära till allt och inom några minuters promenad finns Göteborgs stadskärna.

Längs Göteborgs Evenemangsstråk och med Ullevi-arenorna som grannar, ligger fastigheten som vi kallar för Ullevi Park. Här är det nära till allt och inom några minuters promenad finns Göteborgs stadskärna.

Mitt i allt och där det händer!

I Ullevi Park finns det något för alla och det är lätt att känna sig som hemma tillsammans. I den direkta närmiljön finns ett stort utbud av hotell, restauranger och barer. Med det centrala läget har ni tillgång till alla tänkbara kommunikationer inom räckhåll – här passerar spårvagnar och bussar alldeles utanför dörren. Fastigheten ligger belägen en station från knutpunkten Korsvägen och endast 750 meter från Göteborgs Centralstation.

500 m2
Kontor
Vid populära Evenemangsstråket
Gångavstånd till centralstationen
Tillgång till gemensamma takterrasser

Trivsam mix med utsikt över Ullevi

På plan 9, inom fastighetens höghusdel, finns den här kontorsytan med ett inbjudande och högt läge. Lokalen erbjuder en trivsam mix av ergonomiska arbetsplatser, mötesrum för alla tillfällen och fönster som vetter ut mot Nya Ullevi. Med generösa kontorsytor och ett härligt ljusinsläpp i alla väderstreck finns förutsättningar att skapa en personlig och trevlig atmosfär.

Välkomna till ett attraktivt kontor på Evenemangsstråket!

Om fastigheten

Ullevi Park består av 16 våningar spännande arkitektur och sträcker sig mot skyn vid Nya Ullevi, alldeles intill Göteborgs populära Evenemangsstråk. Fastigheten erbjuder flexibla kontorslösningar, terrasser och är belägen alldeles i skarven mellan CBD (Central Business District) och Norra Gårda. Här är det lätt att känna sig om hemma – det gör vi som arbetar på Alecta Fastigheters huvudkontor!

Göteborg

Här erbjuds flexibla kontorslösningar utifrån era behov, tilltalande arkitektur, takterrasser och det angenäma läget innebär närhet till allt. Oslagbart skyltläge – här syns och trivs vi.

Enkelt att nå

Spårvagn och buss utanför dörren

Centralt

Göteborgs stadskärna en kort promenad bort

Representativ fastighet

Genomgående hög standard

Takterrasser

Trivsamma vyer över city

Intresseanmälan

Maria Hamrén maria.hamren@alecta.se 031-44 06 77
Vill du veta mer?