Varierad lokal högt upp i huset

I fastighetens omedelbara närhet finns ett brett utbud av populära restauranger, hotell och barer. Ullevi Park har något för alla och skapar en trivsam miljö. Med sitt centrala läge och bara några minuters promenad till Göteborgs Centralstation har ni enkel tillgång till alla bekvämligheter. Spårvagnar och bussar stannar precis utanför dörren, och knutpunkten Korsvägen ligger bara en kort promenad bort. Möjligheterna till kommunikation och transport är oöverträffade.

216 m2
17 arbetsplatser
Kontor
Supercentralt

Oslagbar utsikt

På trettonde våningen hittar ni den här varierade lokalen. Med rätt vision kan ni omvandla den här redan fina lokalen till ert drömkontor. Lokalen innefattar idag både kontorslandskap, mötesrum, arbetsrum och ett stort pentry som kan användas till möten.

Välkommen att boka visning!

Om fastigheten

Ullevi Park består av 16 våningar spännande arkitektur och sträcker sig mot skyn vid Nya Ullevi, alldeles intill Göteborgs populära Evenemangsstråk. Fastigheten erbjuder flexibla kontorslösningar, terrasser och är belägen alldeles i skarven mellan CBD (Central Business District) och Norra Gårda. Här är det lätt att känna sig om hemma – det gör vi som arbetar på Alecta Fastigheters huvudkontor!

Göteborg

Här erbjuds flexibla kontorslösningar utifrån era behov, tilltalande arkitektur, takterrasser och det angenäma läget innebär närhet till allt. Oslagbart skyltläge – här syns och trivs vi.

Enkelt att nå

Spårvagn och buss utanför dörren

Centralt

Göteborgs stadskärna en kort promenad bort

Representativ fastighet

Genomgående hög standard

Takterrasser

Trivsamma vyer över city

Intresseanmälan

Maria Hamrén maria.hamren@alecta.se 031-44 06 77
Vill du veta mer?