Lediga lokaler
Klarabergs­viadukten 70, World Trade Center

1 096 kvm mitt i city

Visa alla bilder

Hiss direkt från tåget, centralt nog?

Du sitter på tåget från Arlanda, mötet gick över förväntan och nu har snart du avstämning och uppföljning med kollegorna, sen äntligen helg! Snön virvlar förbi fönstret i 220 kilometer i timmen, och flingorna blir till långa vita vertikala streck över fälten. Temperaturen säger +2 grader och stadens gator täcks av ett par centimeter plaskande snöglopp, the worst kind of snow. Du ler för dig själv när du kliver av tåget på Centralen och tar dig snabbt, med jackan fortfarande över armen, några få steg ute i kylan till hissen och upp till kontoret. Låter bra va? Let us tell you all about it!

1 096 m2
95 arbetsplatser
Kontor
Högt upp i huset
Supercentralt

”Min resa var mot solen, långt bortom alla slutna rum”

I World Trade Center, med betoning på center, hittar du Sveriges garanterat närmaste kontorslokaler. Och just den här, på våning sju, i ett hus ritat av ljusgeniet Ralph Erskine, får ni en stor, ljus och öppen lokal, med repa, mötesrum för alla typer av sammankomster och själva planlösningen är precis som tiden, satt i ständig förändring, den är helt anpassningsbar efter era behov.

Om fastigheten

Fördelarna med World Trade Center är fler än vi har utrymme att beskriva här, men för att radda upp några, har ni bemannande receptioner, väktare, parkering, gym, event- och festlokaler, restauranger, caféer och såklart bussar som stannar precis utanför porten. Välkommen till Stockholms närmaste och bästa kontor!

Stockholm City

Få fastigheter i Stockholm kan erbjuda så mycket service som World Trade Center. Det mesta hittar du på plats i huset, och det som saknas där hittar du oftast runt hörnet.

Enkelt att nå

Tåg, tunnelbana och buss utanför dörren

Centralt

Stockholms mest centrala kontor

Allt samlat

Hotell, restaurang och konferens i huset

Takterrasser

Otroliga vyer över city

Intresseanmälan

Oscar Mörner oscar.morner@alecta.se 070-691 60 57
Vill du veta mer?