Här erbjuder vi en kontorsyta om 1624 m² med utsikt över vattnet

Vill du kunna ge dina medarbetare en arbetsplats i en unik miljö som andas både skärgårdskänsla och stadspuls? På plan 11 av 13 i hjärtat av Nacka Strand finns nu en riktigt härlig kontorslokal ledig fr.o.m januari 2025. Lokalen är mycket bra planerad och har en otroligt fin utsikt över vattnet och Stockholms inlopp. 

Lokalen är ljus, fin och ger direkt en trevlig känsla när man kommer in i det representativa receptionsområdet. Ljusa färger, sober matta och bra mix mellan öppna arbetsyor, enskilda rum och mötesrum. Lokalen är just nu indelad i en extern och en intern zon där den externa zonen har en mycket bra mötesdel. Största konferensrummet är för 26 personer. Pentryt med tillhörande lounge är den ultimata samlingsplatsen, inte minst för den otroliga utsikten.

 

1 624 m2
110 - 150  arbetsplatser
Havsutsikt
All service nära
Bra parkeringsmöjligheter
Restaurangtätt
Dusch & omklädningsrum i fastigheten
Cykelparkering i huset

Ljus och fräsch planlösning

Om fastigheten

En spännande stadsdel med brokig historia, stor framtidspotential och en härlig mix av människor och verksamheter. Det sjönära läget vid Stockholms inlopp skapar en unik upplevelse och innebär att du kan såväl båtpendla till jobbet som lägga till med egen båt i hamnen. Föredrar du landvägen tar bussen till Slussen bara tio minuter, samtidigt som det finns gott om parkeringsplatser för den bilburne. I Nacka strand hittar du moderna kontorslokaler, mässa och showrooms, flera skolor, Stockholm Fashion District, hotell, restauranger, gym, båthamn och mycket mer. Kanske är det närheten till både stad, land och vatten som gjort att några av Sveriges mest lönsamma företag har samlats just här?

Intresseanmälan

Therese Agerbjer therese.agerbjer@alecta.se 073-025 73 32
Vill du veta mer?