Lediga lokaler
Cylindervägen 12, Nacka strand

Stockholms bästa utsikt!

Visa alla bilder

Arbeta i en lokal med Stockholms bästa utsikt!

15tr upp på Cylindervägen 12, finns en lokal som med råge tävlar om Stockholms absolut bästa utsikt! Här blickar du över vattnet och Stockholms fina inlopp. Måste upplevas på plats! (Bilder kommer i augusti) 

Lokalen är 163 kvm stor och består idag av en öppen planlösning och ett större mötesrum. Lokalen är i behov av renovering så här kan ni vara med och påverka framtida planlösning och materialval. Lokalen tar ca 3-5 månader från signerat kontrakt att färdigställa. 

163 m2
10 - 11  arbetsplatser
Havsutsikt
Cykelparkering i huset
Dusch & omklädningsrum i fastigheten
Bra parkeringsmöjligheter
Restaurangtätt

Lokalen är i behov av renovering, var med och designa ditt framtida drömkontor. 

Om fastigheten

En spännande stadsdel med brokig historia, stor framtidspotential och en härlig mix av människor och verksamheter. Det sjönära läget vid Stockholms inlopp skapar en unik upplevelse och innebär att du kan såväl båtpendla till jobbet som lägga till med egen båt i hamnen. Föredrar du landvägen tar bussen till Slussen bara tio minuter, samtidigt som det finns gott om parkeringsplatser för den bilburne. I Nacka strand hittar du moderna kontorslokaler, mässa och showrooms, flera skolor, Stockholm Fashion District, hotell, restauranger, gym, båthamn och mycket mer. Kanske är det närheten till både stad, land och vatten som gjort att några av Sveriges mest lönsamma företag har samlats just här?

Intresseanmälan

Therese Agerbjer therese.agerbjer@alecta.se 073-025 73 32
Vill du veta mer?