Inflyttning Q3 2023

Bara 80 meter från den nya tågstationen Haga och med ett av Göteborgs bästa lägen, genomgår det gamla kontorskomplexet nu en stor förvandling – med inflyttning Q3 2023. Här skapas ett lockande, dynamiskt och framsynt vattenhål som länkar samman Göteborgs stadskärna, med kontorsytor upp till 31 000 kvadratmeter. Omgivningar som Rosenlund, Haga, Kungsgatan och Magasingatan utgör ett stort utbud av populära restauranger, affärer och genuina stadsmiljöer. För att inte tala om de gröna parkstråken alldeles intill. Välkomna till Kvarteret Regina!

31 000 m2
Inflyttning 2023
Kontor från 1 kvm
36 avgångar/h till centralen
Cykel- och elbilspool, cykellounge
170 bilparkeringar med laddstolpar
80 meter till Station Haga

1 kvadratmeter eller 1 000?

Vårt kontorserbjudande i Kvarteret Regina handlar om full frihet hela vägen ut. Här kan du välja stort, smått, länge, kort, själv, lätt och rätt – genom någon av våra hyresmodeller. Läs mer här >>

Om fastigheten

På Rosenlund i Göteborg, rakt under bastion Christina Regina, hittar du kvarteret Regina. Ett kvarter som redan för 400 år sedan hade "frihet" som ledord, präglad av dåvarande regent drottning Kristina. Med ambitionen att väcka liv i en del av Göteborgs stadskärna som tidigare varit lite av en undangömd och slumrande plats, genomgår vårt gamla kontorskomplex en dramatisk förvandling. Första etappen börjar närma sig färdig, och kontoren har börjat fyllas med nya hyresgäster. Här skapar vi ett kvarter som rymmer alla behov, en plats som handlar om full frihet hela vägen ut. Vårt kontorserbjudande i kvarteret Regina möjliggör en variation av olika hyresmodeller. Mat, dryck, butiker och härliga terrasser med citys takåsar och Haga som fond, är ytterligare ingredienser som kvarteret Regina har att erbjuda!

Intresseanmälan

Maria Hamrén maria.hamren@alecta.se 031-44 06 77
Vill du veta mer?