Från januari 2024 finns fyra kontorslokaler lediga i fina Signalfabriken på bästa läge i centrala Sundbyberg. Lokalerna ligger på plan 9 till 12, dvs högst upp i huset. Allra högst upp och med en utsikt över hela Stockholm, finns den gemensamma taketerrassen. Kom upp och ta ett yogapass, sitt och jobba en stund, ha en trevlig AW eller varför inte bara sitt och njut av den vacka utsikten. Längst ned i fastigheten finns Helio, vår co-working samarbetspartner där ni enkelt kan hyra större mötesrum vid behov.

288 m2
28 arbetsplatser
I köpcentrum
Nära kollektivtrafik
Kontor

Om fastigheten

En profilfastighet med rötter i det sena 1800-talet, som har moderniserats och blivit en populär mötesplats i centrala Sundbyberg. Signalfabriken erbjuder effektiva lokaler för bland annat kontor, restauranger, butiker, gym, hotell och bibliotek. Kommunikationsläget är svårslaget med både tunnelbana, pendeltåg, Tvärbanan, bussar, och fjärrtåg, som finns vid närliggande Sundbybergs station samt eget garage i fastigheten.

Sundbyberg

Tack vare sitt breda utbud av upplevelser och service är Signalfabriken en viktig del av pulsen i centrala Sundbyberg. Här kan du hyra kontor, äta och dricka gott, shoppa och träna. Du kan till och med bo på hotell, gå till tandläkaren och låna böcker. När du vill vidga dina vyer eller hitta ännu mer service har du resten av Sumpans charmiga centrum precis runt knuten.

Gym i närheten
Allt samlat

Hotell, restaurang och konferens i huset

Mötesplats

Vägg i vägg med Sundbybergs sommargata

Enkelt att nå

Tåg, tunnelbana och buss utanför dörren

Intresseanmälan

Therese Agerbjer therese.agerbjer@alecta.se 073-025 73 32
Vill du veta mer?