Stor och varierad lokal i Stadshagen

Fastigheten och området runtomkring utstrålar en atmosfär av enkelhet och harmoni i vardagen. I närheten finns ett stort utbud av kvalitativa restauranger som är perfekta för trevliga luncher. Runt hörnet har ni Ulvsundasjön och ett fint promenadstråk längs Hornsbergs strand.

Området är mycket populärt bland både yrkesverksamma och boende, vilket ger platsen en livlig och pulserande atmosfär. Här möts människor från olika bakgrunder och skapar en berikande gemenskap. Med närheten till arbetsplatser och avkopplingsmöjligheter främjas en balanserad livsstil.

1 579 m2
140 arbetsplatser
Nära kollektivtrafik
Kontor
Nära vatten

Lokalen ligger på 3tr med bra ljusinsläpp och klarar ca 140 arbetsplatser. Mestadels öppen planlösning tillsammans med mötesrum och fokusrum. Större pentry med plats för pausyta och interna möten. Flexibel yta som kan skräddarsys efter önskemål.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Om fastigheten

Två moderna och sammanhängande byggnader som förutom effektiva kontor också erbjuder gym, garage och förråd. Nordvästra Kungsholmen har utvecklats enormt de senaste åren och är idag ett uppskattat område att både arbeta och bo i.

Intresseanmälan

Oscar Mörner oscar.morner@alecta.se 0709-29 66 10
Vill du veta mer?