Denna byggnad och dess omgivande område skapar en atmosfär av enkelhet och harmoni i vardagen. Här finns bekvämligheter som gym, garage och cykelparkering. Precis utanför dörren ligger Kungsholmen med sitt högkvalitativa utbud av restauranger, perfekt för trevliga luncher. Lunchstunderna kan avslutas längs den charmiga promenadvägen vid Ulvsundasjön.

Området är populärt bland både kontorsarbetare och boende, vilket ger platsen en levande och pulserande atmosfär. Här möts människor från olika bakgrunder och skapar en berikande gemenskap. Med närheten till arbetsplatser och avkopplingsmöjligheter främjas en balanserad livsstil. 

942 m2
100 arbetsplatser
Nära kollektivtrafik
Kontor
Nära vatten

Blandad planlösning med mestadels öppna landskap fördelat på tysta zoner, touchdown-platser, teamsrum, samtalsrum och större konferensrum. Pentry med lounge/pausyta. Ljusa ytor med ljusinsläpp från fyra väderstreck. Planlösningen är flexibel enligt önskemål.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Om fastigheten

Två moderna och sammanhängande byggnader som förutom effektiva kontor också erbjuder gym, garage och förråd. Nordvästra Kungsholmen har utvecklats enormt de senaste åren och är idag ett uppskattat område att både arbeta och bo i.

Intresseanmälan

Oscar Mörner oscar.morner@alecta.se 0709-29 66 10
Vill du veta mer?