Lediga lokaler
Warfvinges väg 45, Lustgården

Öppen och ljus planlösning

Visa alla bilder
Lediga lokaler
Warfvinges väg 45, Lustgården

Öppen och ljus planlösning

Visa alla bilder

Ett alldeles, alldeles underbart läge

En dag på kontoret kan ju vara dötrist, långtråkig, men också, alldeles underbar. Tänk en sen lunch i solen vid någon av de otaliga restaurangerna längs med Hornsbergs strand, eller en hämt-lunch längst ner på bryggan mot Alviks-bron, också det ett rimligt alternativ. Vattnet i Ulvsundasjön då? Vi ska definitivt inte uttala oss om drickbarheten. Men ger det tio av tio i badbarhet; vad sägs om ett lunchdopp och en bastu på gymmet? Eller en AW med kollegorna i kvällssolen? Kombinationerna är oändliga, bara fantasin som sätter gränserna. Själva poängen är att här finns det mesta som gör kontorslivet lättare och garanterat mycket roligare.

628 m2
55 arbetsplatser
Kontor
Gröna ytor
Cykelavstånd

Sagan om de två tornen

Där Stadshagen möter Hornsbergs strand, där kontor möter levande stadsdel och där känslan av allt är nära och händer, men ändå andas ett avsides lugn. Här har du det kontoret, dessutom med en vacker och ljusdränkt entré. Väl uppe i lokalen, finner du en öppen planlösning med stort och ljust kök. Mötesrum i alla storlekar och fina trägolv. En toppenlokal helt enkelt!

Kommunalt tar du dig enkelt hit med tunnelbana, eller varför inte buss 56 som stannar utanför porten, att cykla går ju utmärkt och bra för miljö och kondition. Med bil tar du avfarten från E4:an och här är det faktiskt, ärligt, relativt enkelt att hitta parkering.

Om fastigheten

Två moderna och sammanhängande byggnader som förutom effektiva kontor också erbjuder gym, garage och förråd. Nordvästra Kungsholmen har utvecklats enormt de senaste åren och är idag ett uppskattat område att både arbeta och bo i.

Stockholm Kungsholmen

Fastigheten innehåller kontor, gym, garage och förråd. På nordvästra Kungsholmen trivs idag både boende och kontorsarbetare. Blandningen har gjort området mer levande, samtidigt som kommunikationerna har blivit bättre och serviceutbudet rikare, inte minst vad gäller restauranger och caféer.

Bra kommunikativt läge
Gym i huset (SATS)
Nära till Hornsbergs strandpromenad
Stort utbud av restauranger
Lindhagens galleria med apotek och mataffär

Intresseanmälan

Oscar Mörner oscar.morner@alecta.se 070-691 60 57
Vill du veta mer?