Fräsch lokal i bra läge

Den här byggnaden och området som omger lokalen inbjuder till en enkel och harmonisk vardag. Fastigheten innehar gym, garage, cykelparkering med mera och utanför dörren ligger Kungsholmen med sitt erkänt kvalitativa utbud av restauranger för trevliga luncher. Luncherna avslutas bäst längs det trevliga promenadstråket längs Ulvsundasjön. Området är populärt för kontorsarbetare såväl som boende och ger platsen en levande atmosfär.

628 m2
55 arbetsplatser
Kontor
Gröna ytor
Cykelavstånd

Välplanerat och ljust

Här tas ni emot av en vacker och ljusdränkt entré på vägen upp till lokalen. Väl på plats möts ni av en öppen planlösning med ett stort och ljust kök. Här finns mötesrum i alla storlekar och lokalen har genomgående fina trägolv.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!

Om fastigheten

Två moderna och sammanhängande byggnader som förutom effektiva kontor också erbjuder gym, garage och förråd. Nordvästra Kungsholmen har utvecklats enormt de senaste åren och är idag ett uppskattat område att både arbeta och bo i.

Stockholm Kungsholmen

Fastigheten innehåller kontor, gym, garage och förråd. På nordvästra Kungsholmen trivs idag både boende och kontorsarbetare. Blandningen har gjort området mer levande, samtidigt som kommunikationerna har blivit bättre och serviceutbudet rikare, inte minst vad gäller restauranger och caféer.

Bra kommunikativt läge
Gym i huset (SATS)
Nära till Hornsbergs strandpromenad
Stort utbud av restauranger
Lindhagens galleria med apotek och mataffär

Intresseanmälan

Oscar Mörner oscar.morner@alecta.se 0709-29 66 10
Vill du veta mer?