Alecta Fastigheter har anställt ytterligare två chefer som stärker teamet och bidrar till bolagets expansion och affär. Ylva Hult Palmryd är utsedd till Chef Juridik och verksamhetsutveckling och Alexander Sundberg är utsedd till Chef Projekt.

  • Jag är otroligt glad att vi har rekryterat Ylva och Alexander till Alecta Fastigheter. Med deras breda erfarenhet inom respektive verksamhetsområde och personliga kvaliteter, kommer de att bidra stort till bolagets fortsatta tillväxt och utveckling. Tillsammans ska vi skapa ett fastighetsbolag som bygger framtidsvärde åt Alectas pensionssparare, säger Lena Boberg, VD, Alecta Fastigheter. 

Ylva Hult Palmryd har mångårig erfarenhet från fastighetssektorn och har tidigare bl.a. arbetat som chefsjurist på Hemfosa och Nyfosa. Ylva kommer att ansvara för verksamhetsutveckling och legala frågor.

  • Att vara med och bygga upp ett helt nytt Alecta Fastigheter från grunden är en väldigt spännande och lockande utmaning, säger Ylva Hult Palmryd.

Alexander Sundberg har över 25 års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen, och har arbetat på Alecta i nio år. Han har tidigare arbetat på Diligentia (nuvarande Skandia Fastigheter), Bravida samt Ramboll. 

  • Vi kommer att driva ett flertal projekt, allt ifrån större stadsutvecklingsprojekt för att utveckla framtidens städer till mindre utvecklingsprojekt i befintlig fastighetsportfölj. Stor vikt läggs på hållbar utveckling och alltid med fokus på människan, säger Alexander Sundberg.

 

2021-02-02 07:00:00

Cecilia Österholm
cecilia.osterholm@alecta.se

0725 797 541