Under hösten 2021 tog Alecta Fastigheter hem förvaltningen och utvecklingen för merparten av sina fastigheter i Stockholm. Alecta Fastigheter fortsätter nu sin tillväxtresa i Stockholm och rekryterar ett helt nytt team till Nacka Strand. Teamet ska stå redo att ta hem förvaltningen den 1 februari 2023. Nu rekryteras Gabriella Månsson Hammond som Marknadsområdeschef för Nacka strand.

Nacka strand är en av de platser som Alecta Fastigheter vill vara med och utveckla långsiktigt. Nacka Strandsmässan togs hem i egen regi redan 1 januari i år och på sikt finns planer på att se över och vitalisera hela platsen, som ett led i Alecta Fastigheters ambition att vara med och utveckla platser och miljöer i attraktiva tillväxtområden.

- Nacka Strand är en oerhört spännande och attraktiv plats som Alecta Fastigheter ser fram emot att förvalta och fortsätta utveckla. Vi är mycket glada över att få välkomna Gabriella till Alecta Fastigheter. Med hennes långa erfarenhet, kompetens och sin personliga passion för Nacka Strand kommer hon vara en nyckelperson i vårt långsiktiga arbete på plats, säger Christina Lindblom, Affärsområdeschef Stockholm på Alecta Fastigheter.

Teamet till Nacka Strand rekryteras i skrivande stund och under de kommande månaderna kommer ett gediget arbete genomföras för att få allt på plats och stå redo inför den 1 februari 2023.

- Jag är otroligt glad och förväntansfull inför att börja jobba med Nacka Strand och tillsammans med ett helt nytt team utveckla, utforska och förvalta platsen. Det känns fantastiskt att dessutom få möjligheten att vara en del av och bidra till den tillväxtresa som Alecta Fastigheter befinner sig på, säger Gabriella Månsson Hammond.

Gabriella kommer närmast från Vasakronan där hon arbetar som Affärsutvecklare Handel. Tidigare har hon bland annat arbetat på Klövern som Shopping Center Manager för Globen Shopping. Gabriella tillträder tjänsten som Marknadsområdeschef för Nacka strand under november månad.

2022-08-23 07:00:00

Nickie Excellie
nickie.excellie@alecta.se

072 584 97 60