Alecta Fastigheters tillväxtsresa fortsätter och Assur Badur har nu anställts som ny Chef Juridik. I denna centrala position kommer han att spela en viktig roll för bolagets fortsatta utveckling och tillväxt.

Alecta Fastigheter har som mål att växa kraftigt de kommande åren genom att förvärva och utveckla fastigheter och platser i attraktiva tillväxtområden.

- Jag är otroligt glad att vi har rekryterat Assur till Alecta Fastigheter. Assur kommer med sin erfarenhet, kompetens och personlighet, att bidra till bolagets tillväxt och fortsatta utveckling. Tillsammans fortsätter vi att forma ett fastighetsbolag som ger framtidsvärde åt våra pensionssparare, säger Lena Boberg, VD, Alecta Fastigheter. 

I den uppbyggnads– och tillväxtfas som Alecta Fastigheter befinner sig i har juridikfunktionen en nyckelroll. Juridikteamet hos Alecta Fastigheter blir nu komplett med en ny chefsjurist. Assur kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp.

- Jag ser verkligen fram emot att få ansluta till Alecta Fastigheter. Det ska bli kul att tillsammans med de andra i teamet vara en del av den spännande utvecklingen som pågår, säger Assur Badur.  

Assur kommer närmast från Vinges Stockholmskontor där han var Head of the Real Estate. Tidigare har han bland annat arbetat på NCC och Setterwalls Advokatbyrå. Assur tillträder tjänsten som Chef Juridik den 3e oktober.

2022-09-13 07:30:00

Nickie Excellie
nickie.excellie@alecta.se

072 584 97 60