Lediga lokaler
Augustendalstorget 3, Nacka strand

Mitt på torget

Visa alla bilder

Med utsikt både mot grönska och folkliv

Bussen stannar utanför porten, mässan och lunchrestaurangerna är närmaste grannar och lokalen, ja den är ljus, lite oregelbunden och väldigt charmig.

Mer information om området hittar du på Nacka strands hemsida.

153 m2
9 arbetsplatser

Ljus, oregelbunden och personlig lokal

Lokalen går att anpassa till en öppen planlösning med 10 kontorsplatser i landskap, pentry, ett kontorsrum samt konferensrum. Perfekt lokal för det mindre företaget.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Om fastigheten

En spännande stadsdel med brokig historia, stor framtidspotential och en härlig mix av människor och verksamheter. Det sjönära läget vid Stockholms inlopp skapar en unik upplevelse och innebär att du kan såväl båtpendla till jobbet som lägga till med egen båt i hamnen. Föredrar du landvägen tar bussen till Slussen bara tio minuter, samtidigt som det finns gott om parkeringsplatser för den bilburne. I Nacka strand hittar du moderna kontorslokaler, mässa och showrooms, flera skolor, Stockholm Fashion District, hotell, restauranger, gym, båthamn och mycket mer. Kanske är det närheten till både stad, land och vatten som gjort att några av Sveriges mest lönsamma företag har samlats just här?

Intresseanmälan

Therese Agerbjer therese.agerbjer@alecta.se 073-025 73 32
Vill du veta mer?