Lediga lokaler
Augustendalsvägen 20, Nacka strand

Mitt i Nacka strand

Visa alla bilder

Sjöutsikt och panoramafönster finns redan på plats

I huset finns både ett stort, underjordiskt garage, cykelparkering och fina omklädningsrum för dem som cykelpendlar eller tränar.

Torghuset; ja som namnet avslöjar befinner man sig här i centrum, mitt på JW Svenssons Torg i Nacka strand. Bussarna stannar strax intill, restauranger och service finns på armlängds avstånd och utsikten över Saltsjön gör sinnet mjukt och själen glad.

För mer information om området, se Nacka strands egen hemsida.

411 m2
28 arbetsplatser

Öppet och ljust

Med sina stora fönster högt upp i huset inger lokalen en väldigt ljus och härlig känsla. I dagsläget utgörs stora delar av lokalen av öppna kontorsytor och fyra mötesrum, men det finns självklart möjligheter att anpassa ytorna efter era behov.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

Om fastigheten

En spännande stadsdel med brokig historia, stor framtidspotential och en härlig mix av människor och verksamheter. Det sjönära läget vid Stockholms inlopp skapar en unik upplevelse och innebär att du kan såväl båtpendla till jobbet som lägga till med egen båt i hamnen. Föredrar du landvägen tar bussen till Slussen bara tio minuter, samtidigt som det finns gott om parkeringsplatser för den bilburne. I Nacka strand hittar du moderna kontorslokaler, mässa och showrooms, flera skolor, Stockholm Fashion District, hotell, restauranger, gym, båthamn och mycket mer. Kanske är det närheten till både stad, land och vatten som gjort att några av Sveriges mest lönsamma företag har samlats just här?

Intresseanmälan

Therese Agerbjer therese.agerbjer@alecta.se 073-025 73 32
Vill du veta mer?