Praktisk och modern lokal

Välkommen till en trivsam lokal i kärnan av Nacka strand. Här finner du ett delvis öppet kontor i markplan med goda möjligheter för skyltning ut mot passerande. I lokalen finns en rymlig social yta och ett stort kök som passar för både möten och välbehövliga pauser. Ytan innehåller två enskilda rum, att använda som kontor alternativt mötesrum, och två mindre samtalsrum.

För mer information om området, se Nacka strands egen hemsida.

131 m2
8 arbetsplatser

Flexibel planlösning med god access

En mycket praktisk lokal med egen entré direkt från gatan. Här trivs du som vill ha god access eller synbarhet för besökare. Befintlig planlösning går att göra om så att lokalen blir mer öppen.

Välkommen att kontakt oss för mer information!

Om fastigheten

En spännande stadsdel med brokig historia, stor framtidspotential och en härlig mix av människor och verksamheter. Det sjönära läget vid Stockholms inlopp skapar en unik upplevelse och innebär att du kan såväl båtpendla till jobbet som lägga till med egen båt i hamnen. Föredrar du landvägen tar bussen till Slussen bara tio minuter, samtidigt som det finns gott om parkeringsplatser för den bilburne. I Nacka strand hittar du moderna kontorslokaler, mässa och showrooms, flera skolor, Stockholm Fashion District, hotell, restauranger, gym, båthamn och mycket mer. Kanske är det närheten till både stad, land och vatten som gjort att några av Sveriges mest lönsamma företag har samlats just här?

Intresseanmälan

Therese Agerbjer therese.agerbjer@alecta.se 073-025 73 32
Vill du veta mer?