Lediga lokaler
Hvitfeltsgatan 15, Kvarteret Regina

Toppläge med utsikt över stan

Visa alla bilder

Ljus kontorslokal på 1299 kvm

Välkommen till ett kvarter mitt i centrala Göteborg som rymmer alla behov, en plats som handlar om full frihet hela vägen ut. Vårt kontorserbjudande i kvarteret Regina möjliggör en variation av olika hyresmodeller. Mat, dryck, butiker och härliga terrasser med citys takåsar och Haga som fond, är ytterligare ingredienser som kvarteret Regina kommer att erbjuda!

 

1 299 m2
100 arbetsplatser
Regina
Kontor

Nyrenoverad och flexibel

Vi erbjuder flexibla, anpassningsbara kontorsytor som skräddarsys efter era behov. Framtaget skissförslag inom denna publicering utgör enbart ett förslag om möjlig kontorslayout.

Generösa fönsterpartier släpper in ljuset och skapar en inbjudande känsla. Lokalen bjuder på ett högt och insynsskyddat läge i fastigheten, med vidsträckta vyer över hustaken och staden. Unikt för denna yta, är den privata atriumgården om cirka 100 kvm.

Varmt välkommen till ett mycket attraktivt kontor!

Om fastigheten

På Rosenlund i Göteborg, rakt under bastion Christina Regina, hittar du kvarteret Regina. Med ambitionen att väcka liv i en del av Göteborgs stadskärna som tidigare varit lite av en undangömd och slumrande plats, genomgår vårt gamla kontorskomplex en dramatisk förvandling. Här skapar vi ett kvarter som rymmer alla behov, en plats som handlar om full frihet hela vägen ut. Vårt kontorserbjudande i kvarteret Regina möjliggör en variation av olika hyresmodeller. Mat, dryck, butiker och härliga terrasser med citys takåsar och Haga som fond, är ytterligare ingredienser som kvarteret Regina kommer att erbjuda!

Intresseanmälan

Maria Hamrén maria.hamren@alecta.se 031-44 06 77
Vill du veta mer?