Lediga lokaler
Hvitfeldtsgatan 15, Kvarteret Regina

Centralt läge inom Vallgraven

Visa alla bilder

500 kvadrat i hett område

Regina skapas för nutidens och framtidens människor som kräver inspiration och frihet i arbetslivet såväl som i livet i stort. Här stöttar nya tekniska lösningar hybridarbete. Det som händer med husets utsida påverkar insidan då fasaden öppnar sig mot staden med nya ingångar och trapphus. Fönstren blir också större och ljusgårdarna blir de nav som en modern lokal behöver för samarbete och kreativitet. Och kanske en och annan ny insikt.

507 m2
34 arbetsplatser
Kontor
Regina

Hörnlokal med bra utsikt

Entrén är välkomnande och rymlig med en direkt access till en trivsam loungeyta. Härifrån finns avhängningsplats för ytterkläder, utrymme för personlig förvaring, rwc, vilrum och ytterligare två wc:n.

Lokalen har en mycket inbjudande placering på hörnet av fastigheten. De generösa fönsterpartierna erbjuder en angenäm vy över city och takåsarna, läget är högt och insynsskyddat. Unikt för denna yta är det enorma burspråket med helspänt glas från golv till tak. Vid burspråket finns utrymme för lounge/touch-down och lokalens paus och pentry är placerat alldeles i anslutning. Lokalen erbjuder många arbetsplatser med en naturlig placering intill fönstren samt en variation av storlek på mötes- och teamsrum.

Om fastigheten

På Rosenlund i Göteborg, rakt under bastion Christina Regina, hittar du kvarteret Regina. Ett kvarter som redan för 400 år sedan hade "frihet" som ledord, präglad av dåvarande regent drottning Kristina. Med ambitionen att väcka liv i en del av Göteborgs stadskärna som tidigare varit lite av en undangömd och slumrande plats, genomgår vårt gamla kontorskomplex en dramatisk förvandling. Första etappen börjar närma sig färdig, och kontoren har börjat fyllas med nya hyresgäster. Här skapar vi ett kvarter som rymmer alla behov, en plats som handlar om full frihet hela vägen ut. Vårt kontorserbjudande i kvarteret Regina möjliggör en variation av olika hyresmodeller. Mat, dryck, butiker och härliga terrasser med citys takåsar och Haga som fond, är ytterligare ingredienser som kvarteret Regina har att erbjuda!

Intresseanmälan

Maria Hamrén maria.hamren@alecta.se 031-44 06 77
Vill du veta mer?