Lediga lokaler
Hvitfeldtsplatsen 5, Kvarteret Regina

Genomtrevlig lokal Inom Vallgraven

Visa alla bilder

Modernt kontor i anrikt område

Oavsett om ni behöver ett stadigvarande kontor med fasta platser för alla medarbetare eller en aktivitetsbaserad möteshub för distansarbetande kollegor, så möter kvarteret Regina dessa behov i ett absolut centralt läge. Regina skapas för nutidens och framtidens människor som kräver inspiration och frihet i arbetslivet såväl som i livet i stort.

Här stöttar nya tekniska lösningar hybridarbete. Det som händer med husets utsida påverkar insidan då fasaden öppnar sig mot staden med nya ingångar och trapphus. Fönstren blir också större och ljusgårdarna blir de nav som en modern lokal behöver för samarbete och kreativitet. Och kanske en och annan ny insikt.

2 804 m2
180 arbetsplatser
Supercentralt
Regina

2804 kvadratmeter frihet

Framtagen planlösning är enbart ett förslag på disposition av ytan, vi gör givetvis behovsanpassade lösningar för er verksamhet. En generös, ljus och på alla sätt tilltalande yta. Här bjuds man på många inbjudande och unika inslag.

En stor sammanhängande lokal på ett gemensamt plan, här behövs inga interntrappor – kontorsplanets tre ljusgårdar skapar en trivsam överblick över kontoret, här uppstår energi, glädje och social samvaro. Oavsett vart man befinner sig i lokalen, är det aldrig långt till ett fönsterparti – våningsplanet badar i dagsljus och vyerna över staden och hustaken är mycket trivsamma.

Denna yta erbjuder attribut såsom tillgång till uteplats på privat gård samt en direkt access till terrasserna på Gladers Trappor.

Om fastigheten

På Rosenlund i Göteborg, rakt under bastion Christina Regina, hittar du kvarteret Regina. Ett kvarter som redan för 400 år sedan hade "frihet" som ledord, präglad av dåvarande regent drottning Kristina. Med ambitionen att väcka liv i en del av Göteborgs stadskärna som tidigare varit lite av en undangömd och slumrande plats, genomgår vårt gamla kontorskomplex en dramatisk förvandling. Första etappen börjar närma sig färdig, och kontoren har börjat fyllas med nya hyresgäster. Här skapar vi ett kvarter som rymmer alla behov, en plats som handlar om full frihet hela vägen ut. Vårt kontorserbjudande i kvarteret Regina möjliggör en variation av olika hyresmodeller. Mat, dryck, butiker och härliga terrasser med citys takåsar och Haga som fond, är ytterligare ingredienser som kvarteret Regina har att erbjuda!

Intresseanmälan

Maria Hamrén maria.hamren@alecta.se 031-44 06 77
Vill du veta mer?