Ett alldeles underbart läge

Fastigheten ligger 150 meter från Stadshagens tunnelbanestation. En station från Fridhemsplan och ett par minuter till Stockholms Centralstation. I områdets direkta närmiljö finns ett stort utbud av restauranger, gym, barer och Lindhagens centrum som erbjuder allt som underlättar vardagen. Karlbergskanalen rinner fram här och du kan via en kort promenad äta din lunch på bryggan vid Alviksbron. Här i Stadshagen finns det mesta som gör kontorslivet lättare och garanterat mycket roligare.

1 359 m2
120 arbetsplatser
Kontor
Nära kollektivtrafik
Nära vatten

Blandad planlösning med mestadels öppna landskap fördelat på tysta zoner, touchdown-platser, teamsrum, samtalsrum och större konferensrum. Egen inomhus-terrass som med fördel kan användas till pausyta. Gott om förvaringsyta. Stort pentry med pausyta. Ljusa ytor med ljusinsläpp från fyra väderstreck.

Om fastigheten

Två moderna och sammanhängande byggnader som förutom effektiva kontor också erbjuder gym, garage och förråd. Nordvästra Kungsholmen har utvecklats enormt de senaste åren och är idag ett uppskattat område att både arbeta och bo i.

Intresseanmälan

Oscar Mörner oscar.morner@alecta.se 0709-29 66 10
Vill du veta mer?