Om fastigheten

Två moderna och sammanhängande byggnader som förutom effektiva kontor också erbjuder gym, garage och förråd. Nordvästra Kungsholmen har utvecklats enormt de senaste åren och är idag ett uppskattat område att både arbeta och bo i.

Fakta

Två sammanhängande byggnader som sammanlagt består av fem huskroppar med förbindelser emellan. Här erbjuds moderna och effektiva kontorslokaler samt garage, förråd och gym.

Lustgården 10 Lustgården 18
Lustgården 10 Lustgården 18
Warfvinges väg 43 Warfvinges väg 45 Warfvinges väg 47 Strandbergsgatan 24 Strandbergsgatan 26 Strandbergsgatan 28 Franzéngatan 9 Warfvinges väg 37 Warfvinges väg 39
Warfvinges väg 43 Warfvinges väg 45 Warfvinges väg 47 Visa alla
Yta: 21 583 m2
Miljömärkning: BREEAM In-Use, Very Good
Byggt/ombyggt: 2009

Miljöcertifiering

BREEAM In-Use, Very Good. Certifieringen innebär att byggnaden har uppfyllt 55–69 procent av BREEAM:s parametrar för miljöprestanda. 

Historia

Byggnaderna på båda fastigheterna uppfördes 2009. 

I huset och närområdet

Fastigheten innehåller kontor, gym, garage och förråd. På nordvästra Kungsholmen trivs idag både boende och kontorsarbetare. Blandningen har gjort området mer levande, samtidigt som kommunikationerna har blivit bättre och serviceutbudet rikare, inte minst vad gäller restauranger och caféer.

Service i fastigheten

I fastigheten finns ett gym som drivs av SATS och ett cafe som heter Råbust, här hittar du såväl varma som kalla sallader och riktigt gott bröd. 

Bra kommunikativt läge
Gym i huset (SATS)
Nära till Hornsbergs strandpromenad
Stort utbud av restauranger
Lindhagens galleria med apotek och mataffär

Service i närområdet

Nordvästra Kungsholmen har utvecklats till ett levande och välkomnande område för både boende och företag. Här har du många restauranger att välja på och det finns även gott om annan service, till exempel flera gym och Galleria Lindhagen med ICA Maxi, Systembolaget och Apoteket. Behöver du handla något som inte finns i närområdet, tar du bara tunnelbanan till Fridhemsplan eller city på ett par minuter.

Annat att upptäcka

Om du vill ha kul och aktivera dig själv, kollegorna och/eller kompisarna, kan ni med fördel bege er till Ballbreaker på Lindhagensgatan 114. Där kan ni tävla i en mängd olika grenar och må bäste person vinna!

Kommunikationer och parkering

Här har du tunnelbanan runt hörnet, gott om busslinjer att välja på samt ett stort garage och cykelparkering både inomhus och utomhus. För dig som är bilburen är det också nära till Essingeleden. Oavsett val av färdmedel tar du dig enkelt hit.

Kollektivtrafik

Närmaste tunnelbanestation är Stadshagen (blå linje) som ligger mycket nära fastigheten. Föredrar du gröna linjen kan du enkelt promenera hit från Thorildsplan. Här stannar också flera busslinjer, både innerstadsbussar och pendlarbussar.

Parkering

I fastigheten finns ett stort garage för hyresgästerna, med infart från Strandbergsgatan 26. Betalparkering för besökare finns under Essingeleden med infart från Strandbergsgatan.

Cykel

Cykelparkering finns både i garaget, utomhus längs fastighetens södra sida samt på Warfvinges väg 43.

För hyresgäster

Här hittar du som redan är, eller funderar på att bli, hyresgäst i fastigheten information om hur det praktiska fungerar i huset. För mer detaljerad information är du välkommen att kontakta kundservice eller din kontaktperson på Alecta Fastigheter.

Felanmälan och service

Vid akuta ärenden, kontakta vår jour på 08-120 322 20.

Kontakter

Kund- och Fastighetschef Markus Hultquist Alecta Fastigheter markus.hultquist@alecta.se 08-441 60 18
Teknisk fastighetsutvecklare Mikael Andersson mikael.andersson@alecta.se 08-441 60 36

Entré och inpassering

Fastigheterna har två huvudentréer, Warfvinges väg 39 samt 45, som båda är öppna vardagar 7–18. Övriga tider använder du ditt passerkort/tagg och din personliga kod vid in- och utpassering. För inpassering till garaget behövs passerkort/tagg.

Allmänna uteplatser

Mellan entréerna på Warfvinges väg 39 och 45 finns en innergård som alla hyresgäster kan använda. Perfekt för en kopp kaffe, ett möte eller medhavd lunch med kollegorna!

Trygghet och säkerhet

Fastighetens allmänna ytor ronderas av väktare.

Avfall och källsortering

Ni som hyresgäst ansvarar för att ert hushållsavfall lämnas på rätt sätt i fastighetens miljörum. Det går också att ansluta sig till fastighetens separata avfallsrum, som erbjuder ytterligare sorteringsmöjligheter.

Lastkaj och leveranser

Fastigheten har ingen särskild godsmottagningsplats, utan hämtning och lämning av gods sker vid respektive entré. Det är viktigt att allt gods tas om hand snarast efter lossning. Utanför Warfvinges väg 45 finns ett uppmärkt lastområde.

Posthantering

Brevlådor för fastighetens hyresgäster finns i entréplanet.

Fastighetsnät och fiber

Fastigheten har två anslutningspunkter till Stokabs stadsnät samt Telia.

Inomhusklimat

Både fjärrvärme och kyla finns i fastigheten. Vart tredje år genomförs en så kallad obligatorisk ventilationskontroll (OVK) för att säkerställa att ventilationen uppfyller kraven från Arbetsmiljöverket.

Generella tips för ett bra inomhusklimat:

  • Öppna inte fönster när det är varmt ute om kylsystem finns i lokalen.
  • Tillse att möbler eller annan inredning inte hindrar flöden vid kylbafflar i taket (kyla) och luftventiler samt att termostatventiler inte täcks över. 

Rökning

Rökning är inte tillåten inomhus i fastigheten eller på gårdarna. Tänk också på att inte röka så nära entréer att rök kan komma in i byggnaden.

Utrymning och brandskydd

Hyresgästerna ansvarar själva för sin utrymning och för sitt systematiska brandskyddsarbete (SBA). Läs gärna mer på Stockholms brandförsvars webbplats.

Snöröjning och istappar

Hyresvärden ombesörjer snöröjning på fastigheten. Snöröjning och halkbekämpning av gatorna och miljöerna omkring fastigheten ansvarar Stockholms stad för.

Om farliga istappar upptäcks på huset, ring omedelbart till kundservice.

Stockholms stad har ett telefonnummer dit allmänheten kan ringa för att rapportera om farliga istappar som upptäcks på andra fastigheter, telefon 020-47 82 77.