Alecta Fastigheters tillväxtsresa fortsätter och Chris Helin har nu anställts som Chef för Fastighetsutveckling och kundrelationer. I denna position kommer han att spela en viktig roll för bolagets fortsatta affär, utveckling och tillväxt.

Alecta Fastigheter har som mål att växa kraftigt de kommande åren genom att förvärva och utveckla fastigheter och platser i attraktiva tillväxtområden samt utveckla den befintliga affären.

- Jag är otroligt glad att Chris ansluter till Alecta Fastigheter. Chris kommer med sin erfarenhet och personlighet, att bidra till bolagets tillväxt och fortsatta utveckling med fokus på våra kunder och vår affär, säger Lena Boberg, VD Alecta Fastigheter.

I den uppbyggnads – och tillväxtfas som Alecta Fastigheter befinner sig i har funktionen Fastighetsutveckling och kundrelationer en central roll. Chris kommer ansluta till ett befintligt team som idag består av Affärsområde Stockholm, Affärsområde Göteborg, Affärsområde Handel, Teknikutveckling och säkerhet samt Försäljning och marknad. Chris kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp.

- Jag ser verkligen fram emot att få ansluta till Alecta Fastigheter och vara del av visionen att lyfta människor, verksamheter och städer. Det ska bli kul att tillsammans med de andra i teamet vara en del av den spännande utveckling som pågår, säger Chris Helin.

Chris kommer närmast från Atrium Ljungberg där han arbetat i olika roller i nästan 11 år, senast som Regionchef med ansvar för hälften av Atrium Ljungbergs fastighetsbestånd samt Leasingavdelningen. Chris börjar på Alecta Fastigheter efter årsskiftet.

2022-10-17 07:30:00

Nickie Excellie
nickie.excellie@alecta.se

072 584 97 60