Shoppa på lunchen!

Lokalen ligger mitt i Solna Centrum med all tänkbar service direkt utanför lokaldörren. Här kan ni både fokusera på arbetet och uträtta ärenden, träna och äta gott. Lokalen är i öppen lösning med ett mötesrum, stort härligt pentry samt två mindre mötesrum. Dusch finns i lokalen. Lokalen förhyrs utan besittningskydd då vi planerar för en större ombyggnation längre fram i tiden.

226 m2
15 arbetsplatser
I köpcentrum
Nära kollektivtrafik
Kontor
42 000kr/mån

Om fastigheten

Solna växer så det knakar, snabbast i hela Sverige faktiskt! Så vad är Solna Centrum i allt detta då, jo det är områdets hjärta, och får vi tro centrumets lojala kunder, så är de där hjärtslagen ömsesidiga. I Solna centrum är det nära som gäller – nära, lokalt och praktiskt. Så, letar ni kontor här i krokarna så har ni hittat helt rätt. Solna Centrum, med hjärtat på rätt plats.

Solna

Solna Centrum erbjuder det mesta som kontorsgäster kan tänkas behöva när det handlar om att förenkla livet och dagarna på kontoret. Solna Centrum är med fördel ett centrum som erbjuder en lite lugnare och mer avslappnad miljö. Solna Centrum är ett lite mindre centrum, med det tar vi igen med ett väldigt stort hjärta!

Intresseanmälan

Therese Agerbjer therese.agerbjer@alecta.se 073-025 73 32
Vill du veta mer?