Toppenfräsch butikslokal i centrala Sundbyberg

Signalfabriken är ypperligt placerat mitt i centrala Sundbyberg med all tänkbar service ni kan tänka er i direkt anslutning till fastigheten. I själva fastigheten finns gym, frisör, kemtvätt, skönhetsvård, blomsterbutik, tandläkare, bibliotek, naprapater och flertalet olika restauranger, många med trevliga uterserveringar ute på torget​​

I området finns det även flera trevliga promenadstråk, närmaste är längs med Bällstaån som leder förbi Solna Strand och hela vägen in till Karlsbergs slott. Marabouparken med sin konsthall och vackra skulpturpark är också ett populärt besöksmål. 

Det är enkelt, snabbt och smidigt att ta sig till fastigheten. Tvärbanan har sin hållplats bara ett par minuter bort, och går du 300 meter kommer du till stationen Sundbybergs C med både pendeltåg och tunnelbana.

131 m2
Nära kollektivtrafik
Butikslokal
Hyra 58 000kr/mån inkl. allt

131 kvadratmeter frihet

Vatten finns framdraget (har varit en frisörsalong) samt mindre bakutrymme med litet pentry och personal-wc.

Vi vill att kommande aktör ska verka för att Signalfabriken ska vara en samlingsplats där folk vill vara, verka och umgås.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Om fastigheten

En profilfastighet med rötter i det sena 1800-talet, som har moderniserats och blivit en populär mötesplats i centrala Sundbyberg. Signalfabriken erbjuder effektiva lokaler för bland annat kontor, restauranger, butiker, gym, hotell och bibliotek. Kommunikationsläget är svårslaget med både tunnelbana, pendeltåg, Tvärbanan, bussar, och fjärrtåg, som finns vid närliggande Sundbybergs station samt eget garage i fastigheten.

Sundbyberg

Tack vare sitt breda utbud av upplevelser och service är Signalfabriken en viktig del av pulsen i centrala Sundbyberg. Här kan du hyra kontor, äta och dricka gott, shoppa och träna. Du kan till och med bo på hotell, gå till tandläkaren och låna böcker. När du vill vidga dina vyer eller hitta ännu mer service har du resten av Sumpans charmiga centrum precis runt knuten.

Gym i närheten
Allt samlat

Hotell, restaurang och konferens i huset

Mötesplats

Vägg i vägg med Sundbybergs sommargata

Enkelt att nå

Tåg, tunnelbana och buss utanför dörren

Intresseanmälan

Trude Tellefsen trude.tellefsen@alecta.se 08-441 61 68
Vill du veta mer?