Granne med Ullevi

Här finns ett brett utbud av kommunikationsmöjligheter precis utanför dörren, med flera buss- och spårvagnslinjer inom räckhåll. Ullevi Park är bara en station bort från Korsvägen, som är en viktig knutpunkt, och Göteborgs Centralstation ligger bara några minuters promenad bort. I närområdet finns även ett stort urval av välrenommerade restauranger, hotell och barer. Oavsett intressen finns det något för alla, vilket gör det enkelt att trivas tillsammans.

125 m2
9 arbetsplatser
Supercentralt
Kontor

Öppet och ljust

Här på tionde våningen möts ni av en pausyta som övergår till öppet kontorslandskap. I hörnet ligger två arbetsrum och i mitten finner ni ett välutrustat pentry och wc.

Välkommen att höra av er för att boka visning!

Om fastigheten

Ullevi Park består av 16 våningar spännande arkitektur och sträcker sig mot skyn vid Nya Ullevi, alldeles intill Göteborgs populära Evenemangsstråk. Fastigheten erbjuder flexibla kontorslösningar, terrasser och är belägen alldeles i skarven mellan CBD (Central Business District) och Norra Gårda. Här är det lätt att känna sig om hemma – det gör vi som arbetar på Alecta Fastigheters huvudkontor!

Göteborg

Här erbjuds flexibla kontorslösningar utifrån era behov, tilltalande arkitektur, takterrasser och det angenäma läget innebär närhet till allt. Oslagbart skyltläge – här syns och trivs vi.

Enkelt att nå

Spårvagn och buss utanför dörren

Centralt

Göteborgs stadskärna en kort promenad bort

Representativ fastighet

Genomgående hög standard

Takterrasser

Trivsamma vyer över city

Intresseanmälan

Maria Hamrén maria.hamren@alecta.se 031-44 06 77
Vill du veta mer?