Mitt i allt och där det händer!

Längs Göteborgs populära Evenemangsstråk – med både Gamla och Nya Ullevi som grannar – finns fastigheten som vi kallar Ullevi Park. Det centrala läget möjliggör tillgång till stora delar av Göteborgs stadskärna inom bekvämt gångavstånd. Läget erbjuder mycket goda kommunikationer, via flertalet buss- och spårvagnslinjer som stannar alldeles utanför. Ullevi Park är även belägen en station från knutpunkten Korsvägen och enbart ett par minuters promenad bort, finns Göteborgs Centralstation. Inom områdets direkta närmiljö finns ett gediget utbud av erkända restauranger, hotell och barer. Här finns något för alla, vilket gör det lätt att trivas tillsammans. 

125 m2
9 arbetsplatser
Supercentralt
Kontor

Öppet och ljust

Med ett högt och tilltalande läge i huset, finner vi denna trivsamma och yteffektiva lokal. Stora fönsterpartier släpper in ljuset och bjuder på fina vyer över området och hustaken. Nuvarande layout innebär en öppen kontorslösning med tillgång till tre mötesrum, pentry och rwc. Samtliga ytskikt har en neutral och stilfull känsla och standarden är god. Varmt välkommen på visning!

Om fastigheten

Ullevi Park består av 16 våningar spännande arkitektur och sträcker sig mot skyn vid Nya Ullevi, alldeles intill Göteborgs populära Evenemangsstråk. Fastigheten erbjuder flexibla kontorslösningar, terrasser och är belägen alldeles i skarven mellan CBD (Central Business District) och Norra Gårda. Här är det lätt att känna sig om hemma – det gör vi som arbetar på Alecta Fastigheters huvudkontor!

Intresseanmälan

Maria Hamrén maria.hamren@alecta.se 031-44 06 77
Vill du veta mer?